Aktuality

Víte že, klíčkový olej používají speciální jednotky US Army

10.05.2005 - ZdraviPlus.cz

Olej z obilných klíčků. Jak působí na tělesné a duševní funkce. Pokusy s klíčkovým olejem při výcviku speciálních jednotek Americké armády.

   Víte, že během výcvikového kursu Podvodní demoliční čety námořnictva americké armády probíhal pokus, který byl zaměřen na schopnost oleje z obilných klíčků kontrolovat strach, závratě, otupělost a slabost.
   Družstvo bylo rozděleno do 2 skupin: první skupina dostávala olej z obilných klíčků ( 3 kapsle denně ), druhá dostával placebo ve formě oleje z bavlníkových semen. Při experimentu nikdo ze zúčastněných nevěděl, který druh kapslí dostává. Po ukončení kurzu a vyhodnocení výsledků bylo zjištěno, že skupina, která brala bavlníkový olej se zlepšila v průměru o 7,97 bodů, skupina, která brala olej z obilných klíčků se zlepšila o 13,2 bodů, což znamenalo zlepšení kondice o 62% !
   Olej z obilných klíčků obsahuje octacosanol, který má mnoho různých účinků na náš organismus- podporuje zvýšení energie, vytrvalost, odolnost proti stresu, zmírňuje svalové křeče, posiluje reflexy, přináší úlevu od arthritických bolestí, zlepšení srdečního rytmu a další.
   Více informací o Oleji z obilných klíčků.

Čtenost článku: 9846

<<zpět